Shërbimi më i mirë për ju!
Spitalin Amerikan do të gjeni
shërbimin më të mirë.
Publicitet
Për më shumë publicitet
kliko në rubriken

Fëmijët e qytetit më të prirë për alergjitë në ushqim *** Selimi e Haradinaj iu bashkohen protestuesve në shesh *** Arrestohen dy persona në Mitrovicë, Sulmuan një 17 vjeçar ***

(1) Ekonomi(1) Lajme(15) Magazina(1) Shëndetsia(2) Sport(3) Teknologji(1)

  Faqemap
Porositën fustane të mrekullueshme
Porositën fustane të mrekullueshme
Është hapur një llogari në Facebook, ku gratë po tregojnë eksperiencat e tyre, me blerjet që kanë bërë përmes internetit.
Në fotografitë që shfaqen në ueb-faqe të ndryshme, shihen fustane të bukura, elegante, të prera dhe qepura me shumë kujdes.

Por, kur kopjet e fustaneve u kanë ardhur në shtëpi, nuk kanë përngjarë aspak me origjinalin, transmeton Telegrafi.

Shikoni fotografitë e mëposhtme, për të parë atë që kanë porositur dhe zhgënjimin për atë që iu arriti. / shkruan Telegrafi/ … Lexo më shumëwww.telegrafi.com/fun/porositen-fustane-te-mrekullueshme-por-iu-erdhen-kopje-te-tmerrshme-fot

IPKO me oferta me te mira!

Vala me oferta të mira!

Mediat Shqiptare

Kontakt  Impressum   AGB / KeP